Jurian Molenaar naar Bali

 

   Om geld in te zamelen voor de reis, verkoopt Jurian Molenaar loten van vijf euro waarmee deelnemers kans maken op een schilderij naar wens van Tineke de Raat.
 
Net afgestudeerd voor de opleiding hbo Accountancy en net te laat voor de inschrijving van de master. In die positie bevond Jurian Molenaar (23), zich een paar weken geleden. Zijn nieuwe studie begint nu in februari en daarom besloot hij de tussenliggende tijd op te vullen met vrijwilligerswerk op Bali.

Jurian volgde zijn opleiding aan Hogeschool Windesheim, een school die nauwe banden onderhoudt met de Undiksha Universiteit op Bali. Vorig jaar startten de scholen samen een vijfjarig project, waaraan studenten uit allerlei verschillende richtingen aan mogen meewerken. Het eerste jaar zit erop en 24 september vertrekt de tweede lading studenten, waaronder Jurian, naar Bali. Zijn werkzaamheden zijn toegespitst op zijn studie. ,,Het project zoekt een oplossing voor de afvalverwerking op het eiland. De stroom van toeristen neemt toe en er ontstaat steeds meer zwerfvuil. De andere studenten hebben al veel voorbereidend werk gedaan. Nu nemen wij het over. Ik ga over de kostenbeheersing, begrotingen, financiële analyses en werk mee aan het installeren van een softwarepakket”, licht Jurian toe. Naast deze werkzaamheden volgt Jurian één dag per week college om de taal en cultuur te leren kennen.

Schilderij naar wens

De werkzaamheden gebeuren allemaal op basis van vrijwilligerswerk. Om de kosten enigszins te dekken, heeft Jurian een sponsoractie opgezet. Hij verkoopt loten van vijf euro, waarmee deelnemers kans maken op een schilderij naar wens van Tineke de Raat.

 Wie het project wil sponsoren, kan contact opnemen met Jurian via telefoon 06-14427946 of via jurianmolenaar.waarbenjij.nu. Ook kan het bedrag worden overgemaakt op rekeningnummer 90.20.98.195 ten name van JJ Molenaar, onder vermelding van naam en telefoonnummer. De uitslag is op zaterdag 21 september. Jurian vertrekt 24 september.

( Voor de winnaar maak ik graag een schilderij in opdracht. Ook heb ik nog enkele schilderijen op voorraad. Echter het schilderij "De Deur", "Hemeldeur", en "Hand van God" zijn niet beschikbaar. In opdracht is (bijna) alles te maken)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Voetstappen in het zand

De haven van rust.

Weet dat je een parel bent, een parel in Gods Hand.