There can be miracles if you believeIn dit schilderij is de tekst verwerkt
"there can be miracles if you believe"
welke op het eerste gezicht niet duidelijk te zien is, alleen
met een bepaalde lichtinval.
 
Alles is mogelijk voor degene die gelooft. In de Bijbel zegt Jezus in Lukas 18:27 "De dingen die onmogelijk zijn bij mensen, zijn mogelijk bij God".
We kunnen met onze ogen maar tot een bepaalde afstand kijken, wat ook betekend dat we niet te ver vooruit kunnen of zouden moeten kijken.
Als je in een situatie in je leven zit, die je graag ziet veranderen, mag je er op vertrouwen dat zelfs al duurt het naar je idee veel te lang, God allang weet wat je nodig hebt. Je mag er op vertrouwen dat je niets tekort komt, want Hij zorgt voor jou.
Hij kan alle omstandigheden laten meewerken ten goede (Romeinen 8:28). Dat "zie" je nu nog niet. 
Hoewel we de dingen "bekijken" met onze menselijke ogen of verstand, wil nog niet zeggen dat we het ook "zien".
Sommige dingen moet je eerst geloven voor je ze kunt "zien".
Wij zouden moeten geloven en vertrouwen op wat er staat in God's Woord.
Hebreeën 11:1 "Het geloof nu is een vaste grond der dingen die men hoopt, en een bewijs der zaken die men (nog) niet ziet".
De tekst op het schilderij is in het licht beter te zien. Dat verwijst naar Het Licht (Joh. 8:12), als we leven in Het Licht "zien" we de dingen in een ander licht.


 
 
De afmeting is 30 x 20 cm.
Ga naar www.tinekederaat.nl  en bekijk de beschikbare schilderijen. Van dit schilderij zijn reproducties gemaakt ook in de maat 30 x 20 cm  (€ 14,95)
Professionele reproducties gedrukt op speciaal papier wat qua structuur lijkt op een linnen schildersdoek. Alle Frame Art ( kunst om in te lijsten) zijn te zien op mijn nieuwe website.
 
Bekijk onderstaand filmpje voor het effect:
 
 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Voetstappen in het zand

See you in heaven

De haven van rust.