maandag 27 maart 2017

Workshop handletteren en moderne kalligrafieOp veler verzoek start ik met het geven van workshops. Tekenen en het creatief schrijven van letters doe ik al vanaf jongs af aan en toen ik in 2007 de schilderskwast oppakte was het voor mij niet meer dan gewoon om teksten in mijn schilderijen te verwerken Na vele aanvragen heb ik besloten om mijn technieken en tips te delen met iedereen die het graag wil leren.
 
Vind jij de handgeschreven teksten ook zo leuk die je overal op bordjes, kaarten, instagram en pinterest tegenkomt? Wil je zelf leren hoe je teksten op een mooie manier kunt schrijven? Tijdens de workshop "Handletteren en moderne kalligrafie" leer je met je eigen handschrift op verschillende manieren te schrijven. Natuurlijk komt het populaire handletteren uitgebreid aan bod, maar ook schrijfstijlen uit de moderne kalligrafie worden uitgelegd. Net zo belangrijk als het schrijven van de letters is de lay-out van de tekst. Ik leer je hoe je een mooie compositie van de woorden kunt maken en daarbij gaan we de tekst illustreren. We werken met verschillende soorten en kleuren papier, met verschillende pennen en penselen en kleuren de illustraties in met aquarelverf en markers (stiften).
 
Er komen verschillende schrijfstijlen aan bod zodat je tijdens de workshop kan werken in de stijl die je aanspreekt.Deelname is pas definitief na betaling.

Wanneer?  Donderdagavond 20 April 2017

Waar?  Restaurant Het Achterhuis op Urk

Hoe laat? Van 19.00 uur tot 22.00 uur

Inbegrepen:  Koffie of thee met appelgebak, hapje en drankjes.

Je hoeft niks mee te nemen, alle materialen die nodig zijn voor de workshop zijn aanwezig.

Prijs: 35,- per persoon.

Wil je zelf een workshop aanvragen met je vriendinnen, collega's en/of familie in Restaurant Het Achterhuis of op je eigen locatie? Neem dan contact met mij op.


Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten