Nieuw boek !! Gods liefde in letters
Eindelijk kan ik vertellen waar ik de afgelopen maanden zo druk mee ben geweest.
Gods liefde in letters is mijn nieuwste boek over handlettering, moderne kalligrafie en tekenen en komt half september uit.
 
N.a.v. mijn eerste boek Tutti Meloettie - Alles over letters kreeg ik van Uitgeverij Sestra / Royal Jongbloed de mooie kans om een boek over handlettering en tekenen te maken in combinatie met teksten uit de Bijbel.
Geloof en creativiteit samen in één boek, hoe mooi is dat!
 
Gods liefde in letters
Maak zelf kaarten en posters met handlettering en deel Zijn liefde uit.
 
Een handgemaakte kaart is leuk om te krijgen maar nog veel leuker om zelf te maken. Schrijven en tekenen werkt ontspannend en is in combinatie met inspirerende teksten uit de Bijbel een creatieve manier van stille tijd. Met dit boek leer je zelf mooie kaarten en posters maken!

Je begint bij de basis: mooie letters schrijven. Vervolgens ga je aan de slag met achtergronden en illustraties om zo je eigen ontwerp compleet te maken. Het resultaat is een prachtige kaart of poster. Zo kun je Gods liefde uitdelen en iemand anders op een originele manier bemoedigen (of hang je creaties lekker zelf op!).

Met veel voorbeelden en ideeën. Inclusief 4 stevige pagina's met uitknipbare sjablonen, waarmee je meteen aan de slag kunt gaan!
 
Tijdens workshops kan ik niet alles uitleggen maar in dit boek kan dat wel!
 
Gods liefde in letters komt naar verwachting half september uit, heeft 96 pagina's en is te koop voor €14,95 in de Christelijke boekhandels, bij online winkels en natuurlijk via mijn eigen website.
 
Wanneer je het boek bij mij besteld ( klik HIER ) ontvang je bij het boek een gratis set van drie kunstkaarten. Bestel je het boek nu al, als pre-order, krijg je er een unieke hart hanger bij!  Zodra ik de boeken binnen heb wordt het pakket naar je toegestuurd.
( Foto's van de gratis set kunstkaarten en de hart hanger plaats ik hier binnenkort)
 
Wat is het verschil tussen Gods liefde in letters en mijn eerste boek Tutti Meloettie - Alles over letters?
 
In mijn eerste boek Tutti Meloettie leg ik heel veel verschillende schijftechnieken uit en werk ik met veel verschillende materialen: pennen, fineliners, alcoholmarkers, acrylmakers,  brushpennen, kalligrafiepennen, penselen, aquarelverf, acrylverf, gouache, kortom alle schrijf- en schildersmaterialen die beschikbaar zijn. 
 
In Gods liefde in letters zijn alle geïllustreerde teksten Bijbelteksten of door de Bijbel geïnspireerd. Alle voorbeelden zijn gemaakt met maar twee zwarte fineliners en een witte gelpen. Je hebt dus maar weinig materiaal nodig om alle voorbeelden en oefeningen te maken. Aan het eind van het boek zijn een aantal voorbeelden gemaakt in combinatie met aquarelverf. Op de laatste vier pagina's vind je sjablonen op stevig papier. Deze kun je uitknippen en op verschillende manieren gebruiken, dit wordt in het boek gedemonstreerd. Qua schrijftechnieken is Gods liefde in letters een zeer compleet boek. De oefenpagina's maken het makkelijk ze te oefenen. Veel aandacht is er ook voor het maken van een mooie compositie van de tekst en het leren tekenen van versieringen en illustraties.
Kortom, als je creatief bent en je vind tekenen en handletteren leuk om te doen, of je wilt het graag leren dan is dit boek een must!
 
 
 
 

 
 
 
Vanaf half september is het mogelijk een workshop aan te vragen (vanaf 4 personen) op je eigen locatie. De workshop geef ik in combinatie met het boek "Gods liefde in letters".
Het boek zit bij de workshopprijs inbegrepen. Ik stel alle materialen beschikbaar, of je kiest voor een "All inclusive" Workshop. Dan ontvang je bij de workshop een pakket met het boek en alle materialen die in het boek gebruikt worden zodat je na de workshop meteen zelf aan de slag kunt.
 Mail voor de mogelijkheden naar tinekederaat@gmail.com
 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Voetstappen in het zand

De haven van rust.

Weet dat je een parel bent, een parel in Gods Hand.