Workshops

Op veler verzoek start ik met het geven van workshops. Tekenen en het creatief schrijven van letters doe ik al vanaf jongs af aan en toen ik in 2007 de schilderskwast oppakte was het voor mij niet meer dan gewoon om teksten in mijn schilderijen te verwerken Na vele aanvragen heb ik besloten om mijn technieken en tips te delen met iedereen die het graag wil leren.

De eerste workshop die ik aanbied is de basis workshop handletteren en moderne kalligrafie.

Vind jij de handgeschreven teksten ook zo leuk die je overal op bordjes, kaarten, instagram en Pinterest tegenkomt? Wil je zelf leren hoe je teksten op een mooie manier kunt schrijven? Tijdens de workshop "Handletteren en moderne kalligrafie" leer je met je eigen handschrift op verschillende manieren te schrijven. Natuurlijk komt het populaire handletteren uitgebreid aan bod, maar ook schrijfstijlen uit de moderne kalligrafie worden uitgelegd. Net zo belangrijk als het schrijven van de letters is de lay-out van de tekst. Ik leer je hoe je een mooie compositie van de woorden kunt maken.Er komen verschillende schrijfstijlen aan bod zodat je tijdens de workshop kan werken in de stijl die je aanspreekt.

Op www.tinekederaat.nl staan de beschikbare data vermeld, wil je echter met je eigen groep een workshop aanvragen, met vriendinnen, collega's of familie dan is dat ook mogelijk. Deze workshop kan dan in restaurant Het Achterhuis op Urk plaatsvinden of op een eigen locatie. Voor meer informatie kun je mailen naar info@tinekederaat.nl

Wanneer je zelf een workshop aanvraagt, kun je aangeven welke technieken je uitgelegd wilt hebben.
  • Je eigen handschrift mooier/regelmatiger maken
  • Handletteren
  • Moderne Kalligrafie
  • Het maken van een compositie
  • Illustreren van je tekst.
Ook is het mogelijk om een combinatie van bovenstaande onderwerpen kort te behandelen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten