Zingend naar de toekomst

Gistermiddag mocht ik meewerken aan het middagprogramma van "Zingen in de lente" voorafgaand aan de zangavond met het thema "Zingend naar de toekomst".
Ik had enkele schilderijen meegenomen en mocht hier wat over vertellen.
Het schilderij "De Deur" had een mooie plek midden op het podium, en ik vond dat een mooi beeld. De Deur, beeld van de Here Jezus Christus stond op een centrale plek in de kerk, zoals Christus centraal staat tijdens de bijeenkomsten van "Zingen in de Zomer", en centraal staat in mijn / ons leven.

 
 
 
 
De uitleg van de beelden van het schilderij "De Deur"
is hier te lezen.
 
 
Over "Zingen in de Zomer":
 
 Elke werkdag Inloopuur in Kerkje aan de Zee
Zingen in de zomer wordt ieder jaar georganiseerd door een comité van de gezamenlijke Evangelisatiecommissie Urk.  In de vakantie periode wordt er op iedere werkdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur een inloopuur met een afwisselend programma met daarbij  ook veel samenzang georganiseerd in het Kerkje aan de Zee. Bezoekers kunnen hierbij zelf liederen aangeven uit een zangbundel. 
 
 
Op woensdag Zangavonden in Bethelkerk 
Tijdens de vakantie periode wordt er op 8 achtereenvolgende woensdagavonden  in de Bethelkerk een zangavond georganiseerd, waaraan (meestal) medewerking wordt verleend door één van de Urker koren en daarnaast een kort gesproken woord.
Deze avonden beginnen om 19.30 uur. 
 
Meer informatie is te vinden op:


Reacties

Populaire posts van deze blog

Voetstappen in het zand

De haven van rust.

Weet dat je een parel bent, een parel in Gods Hand.