Love is all


Love is all

Love is all is mijn nieuwste schilderij, het is een groot schilderij van 100 x 100 cm. Het stond (met tussenpozen) maanden lang op mijn schildersezel. Het idee was er, maar omdat ik niet wist met welk kleurenpalet het schilderij moest worden geschilderd heeft het heel veel fasen gehad.
De titel "Love is all" is gekozen omdat de zestien harten staan voor de zestien beschrijvingen van de liefde uit 1 Korinthe 13. 
Geloof hoop en liefde, maar de liefde is het belangrijkst. Aan God's liefde komt nooit een einde. Elk van de zestien harten is een schilderijtje op zich! Allemaal verschillend en toch één geheel. Bekijk het filmpje met beelden van het schilderij: De eerste lagen heb ik in felle kleuren geschilderd, daar overheen pastel kleuren, daarna werd het weer donkerder geschilderd en tot slot besloot ik dat gedempte kleuren het mooist waren. De onderliggende lagen zijn af en toe zichtbaar en dat maakt het kleurpalet heel 
interessant!
Alhoewel het een kleurrijk schilderij is met 16 harten, maken de vergrijsde kleuren het tot een rustig geheel en past het in elk interieur. 

Het schilderij is te koop, prijs op aanvraag. Op afspraak is het schilderij vrijblijvend in mijn atelier te bekijken.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Voetstappen in het zand

De haven van rust.

Weet dat je een parel bent, een parel in Gods Hand.